Parbriz LADA

Parbriz LADA

Comercializam si montam la domiciliu Parbriz LADA si geamuri  pentru modelele

Alege modelul care te intereseaza

Daca ai nevoie urgent suna-ne, nu mai pierde timpul !

Geam lateral KIA

Luneta LADA

Istoric  

LADA este fara indoiala cel mai cunoscut brand sovietic. Recunoscuta pentru constructia robusta, fara prea multe elemente din plastic, automobilul fabricat in Togliati a reprezentat in anii ‘70 imaginea succesului in fostele tari ale blocului sovietic.
Lada este cunoscuta in Rusia mai mult prin denumirea fabricii VAZ (Volzhsky Automobilny Zavod) infiintata in anul 1966. La acea data Ministrul Industriei de Automobile din Uniunea Sovietica, A.M. Tarasov impreuna cu Directorul FIAT, Vittorio Valletta semnau un contract care va pune bazele noii uzine auto de pe Volga. Uzina VAZ este una dintre cele mai impresionante realizari ale comunistilor rusi, liniile de productie se intindeau pe 270 de kilometri iar in fabrica lucrau 180000 de persoane. In primii doi ani au fost asamblate doar 100000 de autoturisme din cauza faptului ca productia se derula odata cu constructia uzinei.
In 1970 a inceput activitatea propriu-zisa cu lucrarile la noua facilitate de productie terminate. Modelul FIAT 124 “Zhiguli” denumit si 2101 a beneficiat de o vasta infrastructura de distributie si service devenind “masina poporului”. Automobilul a fost disponibil in diverse variante, inclusiv camioneta, cu motoare de la 1200cc si 60CP pana la 1700cc si 80CP.
Anii 1980 au inceput cu o premiera LADA, prezentarea modelului Samara. Modelul avea un design in ton cu timpurile respective si era perceput ca un progres tehnologic major. Automobilul a participat la diverse competitii insa dotat cu propulsoare occidentale. Pentru a putea concura alaturi de gigantii auto vest-europeni s-au implicat in constructia unor modele de curse inclusiv inginerii de aviatie din cadrul companiei Tupolev.. … citeste mai mult …. sursa Istoric Auto
parbriz lada 1
parbriz lada 2

Parbriz LADA

Geam lateral LADA

Luneta LADA

Vindem si montam la domiciliul tau

Geam auto NOU sau AFTERMARKET

GEAM AUTO

– 2 ANI GARNATIE –

Suna ACUM pentru orice informatie 0742 62 50 40

Call Now Button