Parbriz HONDA

Parbriz HONDA

Comercializam si montam la domiciliu Parbriz DAEWOO si geamuri  pentru modelele

Alege modelul care te intereseaza

Daca ai nevoie urgent suna-ne, nu mai pierde timpul !

Geam lateral HONDA

Luneta HONDA

Istoric  

Honda Motor Company, Limited, pe scurt Honda este o corporație multinațională cu sediul în Japonia. Compania produce automobile și motociclete, camioane, scutere, roboți, avioane cu reacție și motoare pentru aceste avioane, ATVuri, bărci cu motor și motoare pentru ambarcațiuni, generatoare de electricitate, utilaje pentru îngrijirea gazonului și a grădinii, etc. Linia de automobile de lux produse de Honda este denumită Acura în America de Nord, Hondura în Honduras și Hongda în China.
Compania este al cincilea producător mondial de automobile din lume și primul producător mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu combustie internă anual). Honda este al doilea producător japonez de automobile, după Toyota și înaintea Nissan.
În ciuda prețurilor mari la carburant și a economiei SUA slăbite, Honda a raportat o creștere a vânzărilor cu 1% în luna iunie 2008, în timp ce marii săi rivali, incluzând primii trei producători americani (General Motors, Ford și Chrysler) și Toyota au înregistrat pierderi de peste zece procente. Analiștii atribuie acest rezultat contribuției a doi factori: gama Honda constă în principal în mașini de dimensiune mică (de la subcompactă la medie) cu consumuri economice și în al doilea rând, în ultimii zece ani fabricile Honda au fost proiectate să fie flexibile, astfel încât pot fi oricând reconfigurate pentru producerea acelui model de automobil cerut de către piață. ….sursa Wikipedia
parbriz honda 1
parbriz honda 2

Parbriz HONDA

Geam lateral HONDA

Luneta HONDA

Vindem si montam la domiciliul tau

Geam auto NOU sau AFTERMARKET

GEAM AUTO

– 2 ANI GARNATIE –

Suna ACUM pentru orice informatie 0742 62 50 40

Call Now Button