Parbriz FIAT

Parbriz FIAT

Comercializam si montam la domiciliu Parbriz DAEWOO si geamuri  pentru modelele

Alege modelul care te intereseaza

Daca ai nevoie urgent suna-ne, nu mai pierde timpul !

Geam lateral FIAT

Luneta FIAT

Istoric  

FIAT este acronimul folosit pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, care a fost înființată în anul 1899 de către Giovanni Agnelli. În 1901 acesta a fost înlocuit cu un logo care conținea acronimul FIAT, cel mai caracteristic font fiind litera „A”, care seamănă cu o literă „H”, având laturile superioare unite. Acest semn distinctiv a rămas neschimbat de atunci. Înscrisul FIAT se afla tot pe o plăcuță albastră, marcată cu ramuri de viță de vie și simbolul unui soare care răsare.
Acest logo a fost aplicat și pe primelor automobile FIAT.
În 1904 apare un nou logo, înscris într-un oval în două culori, albastru deschis și negru, decorat cu motive Art Nouveau. Designerul acestui logo a fost celebrul aristocrat Carlo Biscaretti di Ruffia, un împătimit al automobilelor, care l-a creat special pentru modelul Tipo Zero, lansat în anul 1912.
În 1921 insigna a fost simplificată, devenind circulară, în centrul ei fiind înscrise literele FIAT în roșu, conturul fiind auriu. Bineînțeles, litera A a rămas cu designul tipic. Ca noutate apare și motivul coroanei de lauri în culoare argintie, reprezentând supremația fabricantului italian în competițiile automobilistice. În 1925 se schimba logoul, fundalul fiind de data aceasta de culoare maro, cu litere albe. Tot în acest an apare modelul Tipo 509, pe care apare noul logo, un model foarte ușor, cu motor de 990 de cmc. În 1926 sunt vândute mai mult de 45.000 unități din acest model…. citeste mai mult …. sursa Wikipedia
parbriz fiat 1
parbriz fiat 2

Parbriz FIAT

Geam lateral FIAT

Luneta FIAT

Vindem si montam la domiciliul tau

Geam auto NOU sau AFTERMARKET

GEAM AUTO

– 2 ANI GARNATIE –

Suna ACUM pentru orice informatie 0742 62 50 40

Call Now Button