Parbriz Bucuresti

Parbriz Bucuresti – conduci in siguranta

Alege tipul de PARBRIZ, LUNETA, GEAM AUTO LATERAL pentru modelul de masina pe care il ai. Cu noi poti repara (schimba) geam-ul auto fara sa te deplasezi. Suna, venim noi la tine !!!

OEM vs. Aftermarket

Parbrizele OEM sunt fabricate de aceleași companii care au fabricat parbrizul original și se vor potrivi la culoare, grosime, forma cu parbrizul original originale.
Parbrizele aftermarket pe de altă parte sunt fabricate de companii de sticlă care nu au relații OEM cu producătorii de mașini.

Geam auto OEM

OEM reprezintă producătorul de echipamente originale. Geamul auto OEM este fabricat de același producător care a furnizat geamul original care se afla pe  automobil. În esență, ar trebui să obțineți un parbriz aproape identic cu ceea a avut initial vehiculul dvs. atunci când a ieșit  de pe linia de asamblare. Geamul OEM are, de asemenea, pentru recunoaștere o marcă specială a producătorului. Parbriz Bucuresti recomanda siguranta la volan.

Geam auto Aftermarket

Parbrizul aftermarket cat si toate gemaurile auto, sunt fabricate de o altă companie decât producătorul de echipamente originale. Sau de aceeași companie OEM pe o altă linie de producție. Unele dintre aceste părți sunt de calitate similară pieselor OEM. Altele nu sunt. Dacă costul pentru înlocuirea geamului în este prea mare pentru bugetul disponibil, geamurile auto aftermarket ar putea fi opțiunea mai ieftină. Cu toate acestea, există o dezbatere în industria sticlei auto cu privire la faptul că geamul aftermarket este de aceeași calitate ca și geamutile originale OEM. Parbrize Bucuresti ofera montaj la domiciliu.

Parbriz Bucuresti recomanda

Tipul specific de înlocuire care este cel mai potrivit pentru dvs. va depinde foarte mult de preferințele personale și de bugetul dvs.

Vă încurajăm să apelați echipa noastră pentru înlocuirea la domiciliu a oricarui parbriz in Bucuresti si imprejurimi, deoarece vă putem ajuta să decideți ce parbriz este cel mai potrivit pentru dvs.

0742 62 4050

Parbriz Bucuresti contact rapid